Τηλ. επικοινωνίας: 2810 222993

ΠΕΤΡΙΝΟ - ΤΑΛΟΣ

talos image
Σε παραθαλάσσιο οικόπεδο στον πολεοδομικό ιστό της πόλης του Ηρακλείου εκτάσεως 4.000 τ.μ. κατασκευάστηκε κτίριο σύμφωνα με τους όρους δόμησης του Γ.Ο.Κ. (Γενικός Οικοδομικός Κανονισμός).

Το κτίριο αυτό είναι ειδικών προδιαγραφών για να αντέχει τις επιπτώσεις από τη γειτνίασή του με τη θάλασσα, καθ' όσον είναι σε απόσταση 50 μέτρων από την παραλία.

Στα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την Παρασκευή του σκυροδέματος, προστέθηκαν ειδικές ρητίνες, οι δε τοιχοποιίες έγιναν από ασβεστόλιθο απαλών χρωμάτων της περιοχής του Ψηλορείτη, που διακρίνεται για την αντοχή του. Επίσης τα κουφώματα είναι από μασίφ ξύλο κατάλληλο για παραθαλάσσιες περιοχές.

Η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου έγινε σε δυο βαθμίδες, με τρόπο ώστε ο επισκέπτης του χώρου αυτού να έχει άμεση οπτική επαφή με τη θάλασσα. Στη δεύτερη δε πλατεία της αυλής, έχει πισίνα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους επισκέπτες.

Στο κτιριακό συγκρότημα καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο, λειτουργούν καφετέρια και εστιατόριο που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των πελατών, δίνοντάς τους συγχρόνως τη δυνατότητα να απολαμβάνουν παράλληλα με τη θέα, το πεντακάθαρο περιβάλλον και το ιώδιο της θάλασσας.

Το παρών ακίνητο είναι προς πώληση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Handax gallery imageHandax gallery imageHandax gallery imageHandax gallery imageHandax gallery imageHandax gallery imageHandax gallery imageHandax gallery imageHandax gallery imageHandax gallery imageHandax gallery imageHandax gallery image